قابلمه چدن کهنه برای دکوراسیون منزل!

دانشمندان ثابت کرده اند که مقدار کروم و نیکلی که از ظروف فولادی ضد زنگ  و قابلمه چدن کهنه وارد غذا می شود.

به عوامل مختلفی از جمله نوع خاص فولاد، اسیدیته غذای در حال پخت، زمان پخت و تعداد دفعات پخت بستگی دارد قابلمه یا تابه استفاده شده است. 

خوشبختانه، برای اکثر مردم، مقادیر ناچیز کروم و نیکل که از فولاد ضد زنگ در مواد غذایی آزاد می شود، بعید است که هیچ آسیبی به همراه داشته باشد. 

کروم و نیکل هر دو از مواد مغذی ضروری هستند. نیکل فقط در مقادیر بسیار کم مورد نیاز بدن است و کروم زیاد برای سلامتی ما ایده آل نیست.

 اما مقادیری از این مواد منتشر شده توسط فولادهای ضد زنگ که حاوی آنها هستند هیچ خطری برای اکثر مردم ندارد. 

با این حال، برخی از افراد به کروم آلرژی یا حساسیت دارند و نیکل ممکن است نگرانی هایی برای سلامتی داشته باشد. 

شستشو از ظروف پخت و پز فولاد ضد زنگ معمولاً کمتر از سطوحی است که باعث ایجاد آلرژی می شود.

 با این حال، کسانی که حساسیت بیشتری به کروم دارند باید از پخت و پز در فولاد ضد زنگ اجتناب کنند. 

کسانی که به نیکل آلرژی دارند باید به یک آلیاژ نیکل صفر بچسبند تا از هرگونه مشکل سلامتی بالقوه جلوگیری کنند.

بنابراین، ما ثابت کرده‌ایم که فولاد ضد زنگ به خودی خود غیر سمی است و هیچ خطری برای سلامتی بیشتر افراد ندارد. فقط کسانی که به کروم یا نیکل بسیار حساس هستند باید از استفاده از آن خودداری کنند.

با این حال، همانطور که در بالا ذکر کردیم، تابه های فولادی ضد زنگ فقط حاوی فولاد ضد زنگ نیستند. آنها همچنین حاوی مواد دیگری هستند. و با این مواد دیگر است که مسمومیت به طور بالقوه می تواند وارد شود.