با فلفل قرمز ترکیه که منبع قابل توجهی از مواد مغذی در رژیم غذایی انسان است.استفاده از فلفل قرمز سوخت وساز بدنتان افزایش می یابد و میتوانید به راحتی سایز کم کنید.
با این حال، مطالعات جامعی در مورد اثرات ژنوتیپ، منطقه کشت و سال بر خصوصیات میوه فلفل گزارش نشده است. برای رسیدگی به این موضوع، 12 گونه تجاری فلفل در دو مکان در کره جنوبی، طی سالهای 2016 و 2017 رشد کردند که نشاندهنده چهار محیط بودند.
غلظتهای نزدیک، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، کپسایسینوئیدها و قندهای آزاد در پریکارپ فلفل تعیین شد.
تنوع در اکثر مواد مغذی در بین 12 رقم رشد شده در هر مکان در هر سال مشاهده شد که نشان دهنده تأثیر ژنوتیپ قابل توجهی است.ویتامین A و بتاکاروتن موجود در فلفل قرمز حمایت خوبی از بینایی و سلامت چشم شما می کند.
ویتامین A همچنین در حمایت از سلول های پوست، بهبود زخم ها و افزایش رشد گلبول های سفید مفید استشرح فلفل قرمز غلاف میوه خشک و رسیده از گونه های تند (گرم) گونه Capsicum است.
گاهی اوقات از آن به عنوان فلفل کاین یاد می شود، که به خاطر فلفل های با حرارت بالا که در مجاورت رودخانه کاین در گویان فرانسه رشد می کنند، نامگذاری شده است.
اهمیت فلفل چیست؟ فلفل ها چیزهای زیادی برای آنها دارند. آنها کالری کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. همه انواع منابع عالی ویتامین A و C، پتاسیم، اسید فولیک و فیبر هستند. بعلاوه، تندها غذای ملایم را زنده می کنند و سیر کننده تر می شوند.