سیب خشک حبه ای برای درمان رفلکس معده!

در حال حاضر  سیب خشک حبه ای یک خوراکی طبیعی سالم، خوشمزه و آسان برای تهیه است. به عنوان یک قاعده، سیب برای خشک کردن به حلقه یا برش های نازک بریده می شود.

فقط کوچکترین گونه ها به طور کامل خشک می شوند و در مخلوطی از میوه های خشک برای تهیه کمپوت استفاده می شوند.

سیب های خشک ممکن است ظاهر چندان جذابی نداشته باشند – گوشت چروکیده و قهوه ای روشن – چنین سیب هایی بدون استفاده از مواد افزودنی و مواد شیمیایی مختلف خشک می شوند، اینها مفیدترین برش ها هستند.

عطر سیب های تازه در سیب های خشک حفظ می شود و حتی قوی تر، غنی تر می شود، طعم و مزه به انواع سیب ها بستگی دارد.

سیب های خشک ساختاری الاستیک و کمی الاستیک دارند، پس از ذخیره طولانی مدت شکننده و خشک می شوند.

کالری سیب خشک:
محتوای کالری سیب خشک 231 کیلو کالری در هر 100 گرم محصول است.

ترکیبات و خواص مفید سیب خشک سیب های خشک، خلاص شدن از شر آب در فرآیند خشک شدن، تقریباً کل مجموعه ویتامین و مواد معدنی ذاتی میوه های تازه را حفظ می کنند.

علاوه بر این، غلظت ویتامین ها و مواد معدنی در محصول چندین برابر افزایش می یابد.

سیب خشک حاوی: بتاکاروتن، ویتامین های B، C، PP، و همچنین پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی غیرقابل هضم، پکتین است.

تحت تأثیر دمای بالا، فقط سطح اسید اسکوربیک که سرشار از سیب تازه است کاهش می یابد.

وجود فیبر و پکتین به حذف کلسترول اضافی، سموم و سموم از بدن کمک می کند.

سیب های خشک برای عادی سازی فعالیت عضله قلب مفید هستند، آنها یک اقدام پیشگیرانه در برابر ایجاد پلاک های کلسترول روی دیواره رگ های خونی هستند.

این محصول عملاً حاوی مواد حساسیت زا نیست، بنابراین سیب های خشک را می توان به عنوان دسر برای افراد مستعد واکنش های آلرژیک استفاده کرد.