در حال حاضر تحقیقات نشان می دهد رازیانه عمده حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر است.
فیبر خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد زیرا به کاهش کلسترول تام سرم و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) در خون کمک می کند.
در اینجا درباره کلسترول بیشتر بدانید.
ویتامین B-6 و فولات از ایجاد ترکیبی به نام هموسیستئین با تبدیل آن به ترکیبی متفاوت به نام متیونین جلوگیری می کند.
هنگامی که مقادیر بیش از حد هموسیستئین ایجاد می شود، می تواند به رگ های خونی آسیب برساند و منجر به مشکلات قلبی شود.
سرطان
سلنیوم ماده معدنی موجود در رازیانه است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر وجود ندارد. به عملکرد آنزیم های کبدی کمک می کند و به سم زدایی برخی از ترکیبات سرطان زا در بدن کمک می کند.
سلنیوم همچنین می تواند از التهاب جلوگیری کرده و سرعت رشد تومور را کاهش دهد.
مصرف فیبر از میوه ها و سبزیجاتی مانند رازیانه با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است.
ویتامین C، ویتامین A و بتاکاروتن آنتی اکسیدان های قوی هستند که می توانند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کنند.
مصونیت
به نظر می رسد سلنیوم موجود در رازیانه تولید سلول های T کشنده را تحریک می کند و سیستم ایمنی را به روش های دیگری تعدیل می کند.
مطالعات نشان داده است که مصرف قوطی سلنیوم در رژیم غذایی وجود دارد