نان خشک سنتی یزد به مردم رایگان داده شد!

امروزه نان منبع کربوهیدرات، فیبر غذایی، ویتامین ها از جمله گروه B، عناصر میکرو و کلان مانند منیزیم، سلنیوم، آهن است.

آناستازیا کاشچوا، متخصص تغذیه به ریانووستی گفت: انواع مختلفی از نان در جهان وجود دارد، مواد و روش های تهیه آن بسیار زیاد است.

برای تولید  نان خشک سنتی یزد، آرد گندم و چاودار اغلب استفاده می شود، کمتر – ذرت، جو و دیگران، و همچنین آب و نمک. در بیشتر موارد، مخمر به عنوان یک عامل خمیر مایه به محصول اضافه می شود.

  • میانگین شاخص های KBJU نان گندم از آرد ممتاز در هر 100 گرم:محتوای کالری – 266 کیلو کالری؛
    – پروتئین – 7.64 گرم؛
    -چربی – 3.29 گرم؛
    – کربوهیدرات – 50.61 گرم.

    میانگین شاخص های KBJU نان سبوس دار در هر 100 گرم:
    محتوای کالری – 213 کیلو کالری؛
    – پروتئین – 5.88 گرم؛
    -چربی – 0.96 گرم؛
    – کربوهیدرات – 45.23 گرم.

فواید نان:
بیشترین مقدار مواد مغذی در محصولات بدون مخمر ساخته شده از غلات کامل با افزودن سبوس یافت می شود.

در نان سفید ساده، مواد مفید و فیبر عملا وجود ندارد، زیرا برای تهیه آن از آرد دانه صیقلی استفاده می شود.

مواد خام بدون پوسته، که فقط حاوی تمام فواید است.

آلنا باردو، متخصص غدد، متخصص تغذیه به ریانووستی گفت: هرچه غلات کمتر پردازش شوند، مدت زمان بیشتری هضم می شوند و مواد مهمی را برای بدن تامین می کنند.

علاوه بر آرد، آب، نمک و مخمر، مواد دیگری مانند ادویه ها، دانه ها، میوه های خشک و آجیل اغلب به نان اضافه می شود.

آنها نه تنها محصول را با مواد مفید غنی می کنند، بلکه طعم و بوی اصلی را نیز به آن می بخشند.